Μενού
Το καλάθι αγορών μου

3M 9560 Οδηγός Ξηράς Τριβής

3M 9560 Οδηγός Ξηράς Τριβής
Ασφαλείς Aγορές
Δωρεάν Μεταφορικά
Δωρεάν παράδοση άνω των 80€
3M 9560 Οδηγός Ξηράς Τριβής
  • Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1-3 ημέρες
  • Κωδικός: 9560
24,01€
Χωρίς ΦΠΑ: 19,36€

Ανακαλύψτε επιφανειακές ατέλειες με τον 3M™ Οδηγό Ξηράς Τριβής. Ο Οδηγός Ξηράς Τριβής της 3M δεν χρειάζεται μασκάρισμα των επιφανειών πριν από τη χρήση και δεν απαιτεί χρόνο στεγνώματος μετά την εφαρμογή. Εντοπίζει ατέλειες, όπως μικρές οπές στον στόκο αμαξώματος και βαθιές γρατζουνιές στο πράιμερ.

Βρείτε μικρές οπές στον στόκο και βαθιές γρατζουνιές στο πράιμερ με τον 3M™ Οδηγό Ξηράς Τριβής. Ο Οδηγός Ξηράς Τριβής της 3M εντοπίζει ακόμα και τις μικρότερες επιφανειακές ατέλειες κατά τη διαδικασία λείανσης του στεγνού πράιμερ. Δεν χρειάζεται μασκάρισμα των επιφανειών πριν από τη χρήση και δεν απαιτεί χρόνο στεγνώματος μετά την εφαρμογή. Κατά το τρίψιμο στόκου πολυεστέρα, ο Οδηγός Ξηράς Τριβής της 3M, συμβάλλει στη διασφάλιση ότι ο στόκος είναι λείος, χωρίς κυματισμούς και ότι οι γραμμές διαμόρφωσης του αμαξώματος είναι ευθείες και σωστές. Διασφαλίζει ότι ολόκληρη η ασταρωμένη επιφάνεια έχει λειανθεί, πριν από την τελική επίστρωση. Για χρήση σε υγρή και ξηρά τριβή. Ο Οδηγός Ξηράς Τριβής δεν περιέχει διαλύτες.

  • Χρήση για τον εντοπισμό ατελειών, όπως μικρές οπές στον στόκο και βαθιές γρατζουνιές στο πράιμερ.
  • Δεν απαιτεί μασκάρισμα.
  • Για χρήση σε υγρή και ξηρά τριβή.
  • Ιδανικό για την ανάδειξη των γραμμών του αμαξώματος.
  • Δεν περιέχει διαλύτες.
Τεχνικές Πληροφορίες
ΤύποςΟδηγός Ξηράς Τριβής

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
Ετικέτες: 3M
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Μας επιτρέπουν να βελτιστοποιούμε την εμπειρία περιήγησής σας και επίσης μας βοηθούν να κατανοήσουμε πώς χρησιμοποιείτε την τοποθεσία μας. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.