Μενού
Το καλάθι αγορών μου

Χρώματα

Χρώματα αυτοκινήτων μονής , διπλής επίστρωσης και χρώματα 1Κ.

Κατασκευαστής: ColorMatic
Βερνίκι Nexa υψηλής γυαλάδας με σκληρυντή για μέγιστη αντοχή!..
16,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,90€
Κατασκευαστής: ColorMatic
Υδατοδίαλυτο χρώμα διπλής επίστρωσης Nexa σε όλες τις αποχρώσεις του αυτοκινήτου για επιδιορθώσεις, τοπικές βαφές και κατασκευές. Επίσης διατίθεται και σε όλες τις αποχρώσεις RAL.Μπρορείτε να βρείτε των κωδικό χρώματος του αυτοκινήτου σας εδώ.Ενναλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας!..
18,00€
Χωρίς ΦΠΑ:14,52€
Κατασκευαστής: ColorMatic
Ακρυλικό χρώμα μονής επίστρωσης Nexa σε όλες τις αμέταλλες αποχρώσεις του αυτοκινήτου για επιδιορθώσεις, τοπικές βαφές και κατασκευές. Επίσης διατίθεται και σε όλες τις αποχρώσεις RAL.Μπρορείτε να βρείτε των κωδικό χρώματος του αυτοκινήτου σας εδώ.Ενναλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας!..
16,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,90€
Κατασκευαστής: MasterColor
Χρώμα αυτοκινήτου σε μπουκαλάκι 50ml με πινελάκι, για την τοπική επιδιόρθωση ατελειών στην επιφάνεια του αυτοκινήτου που έχουν δημιουργηθεί  από πετραδάκια, γρατζουνιές και φυσιολογικές φθορές. Παράγεται βάση κωδικού χρώματος αυτοκινήτου + δώρο μπατονέτα για ευκολότερη εφαρμογή.Εάν γνωρίζετε το..
9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:7,98€
Κατασκευαστής: Χρωτέχ
Συνιστάται για τη βαφή σιδηροκατασκευών, αμαξωμάτων, μηχανημάτων και γενικότερα μεταλλικών επιφανειών, παρέχοντας τέλειο φινίρισμα και αντισκωριακή προστασία. Δίνει μια τελική επιφάνεια με υψηλή και αναλλοίωτη στιλπνότητα και μεγάλη ανθεκτικότητα στις αντίξοες καιρικές συνθήκες, την υπεριώδη ακτινοβ..
12,70€
Χωρίς ΦΠΑ:10,24€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)