Μενού
Το καλάθι αγορών μου

Μπουκάλια Κενά

Μπουκάλια κενά με μεγάλη αντοχή στα χημικά.
Κατασκευαστής: Koch-Chemie
Πλαστικό μπουκάλι HDPE, με κλίμακα όγκου και αραίωσης...
4,49€
Χωρίς ΦΠΑ:3,62€
Κατασκευαστής: Work Stuff
Επαγγελματικός κάδος για το πλύσιμο του αυτοκινήτου. Κατασκευασμένο από ισχυρό υλικό HDPE. Οι μετρήσεις στο πλάι του κάδου είναι χρήσιμες όταν μετράτε τη σωστή ποσότητα νερού που χύνεται μέσα. Η μέγιστη χωρητικότητα του κάδου είναι 20 λίτρα. Επιπλέον εξοπλισμένο με μεταλλική λαβή για εύκολη μεταφορά..
16,89€
Χωρίς ΦΠΑ:13,62€
Κατασκευαστής: Work Stuff
Διαφανές μπουκάλι 150 ml με αντλία αφρού. Σχεδιασμένο για χρήση με προϊόντα καθαρισμού δέρματος και APC. Κατασκευασμένο από υλικό PET.Χωρητικότητα: 150mlΥλικό: PETΓια χρήση με το Leather Cleaner και τα προϊόντα APCΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:Θυμηθείτε να πλένετε το προϊόν πριν από την πρώτη χρήση...
5,49€
Χωρίς ΦΠΑ:4,43€
Κατασκευαστής: Work Stuff
Μπουκάλι εργασίας για έκχυση και ανάμειξη / αραίωση χημικών λεπτομερειών. Υπάρχει ειδικό σημείο για ετικέτα προϊόντος και τυπωμένες μετρήσεις στο μπουκάλι. Το σετ περιλαμβάνει την επώνυμη σκανδάλη «CANYON». Το προϊόν διατίθεται σε χωρητικότητα 750ml και 1l. Ένα από τα βασικά προϊόντα για κάθε detail..
6,99€
Χωρίς ΦΠΑ:5,64€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Μας επιτρέπουν να βελτιστοποιούμε την εμπειρία περιήγησής σας και επίσης μας βοηθούν να κατανοήσουμε πώς χρησιμοποιείτε την τοποθεσία μας. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.