Μενού
Το καλάθι αγορών μου

Den Braven

Κατασκευαστής: Den Braven
Κυανοακρυλική κόλλα στιγμήςΗ DB Super Glue είναι μία ισχυρή, κυανοακρυλική κόλλα, υψηλών προδιαγραφών και ταχύτατης ωρίμανσης. Ωριμάζει όταν έρχεται σε επαφή με την ατμοσφαιρική υγρασία.ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑΩριμάζει σε δευτερόλεπταΣυγκόλληση λάστιχου, μέταλλου, γυαλιού και πλαστικούΙσχυρή συγκόλλησηΛΗΨΕΙΣ Α..
1,71€
Χωρίς ΦΠΑ:1,38€
Κατασκευαστής: Den Braven
Πολύ ισχυρό γράσο μεγάλης διάρκειας.Λιπαίνει κινούμενα μέρη.Καλή πρόσφυση.Προστασία απο οξειδώσεις.Αντοχή σε θερμοκρασίες απο -40οC εώς +120οC.Για ρουλεμάν, μεντεσέδες, μηχανές, πύρους σε μοτέρ, οδηγούς σε μηχανισμούς κλπ.Περιεχόμενο 400ml...
4,84€
Χωρίς ΦΠΑ:3,90€
Κατασκευαστής: Den Braven
Σπρέι καθαρισμού καρμπυρατέρ ειδικού μείγματος για μεγαλύτερη απόδοση. Συνδυασμός καθαρισμού και λίπανσης. Δε διαβρώνει τις ελαστικές μεμβράνες και τα μέταλλα με τα οποία έρχεται σε επαφή. Άφαιρεί κατάλοιπα, λάδια κλπ...
3,81€
Χωρίς ΦΠΑ:3,07€
Κατασκευαστής: Den Braven
Το DB Silicone είναι λιπαντικό σπρέι υψηλής περιεκτικότητας σε σιλικόνη με αδιαβροχοποιητικές ιδιότητες. Απωθεί τη σκόνη και τη βρωμιά μειώνοντας τις τριβές. Προστατεύει λάστιχα και πλαστικά μέρη από σκλήρυνση.Προστατεύει λάστιχα και πλαστικά Έχει αδιαβροχοποιητικές ιδιότητεςΑντέχει σε ακραίες ..
3,50€
Χωρίς ΦΠΑ:2,82€
Κατασκευαστής: Den Braven
Το DB Zinc είναι σπρέι ψυχρού γαλβανίσματος εξαιρετικής ποιότητας για προστασία από τη διάβρωση. Βάφεται και αντέχει σε θερμοκρασίες έως 500oC. Εξαιρετική πρόσφυση σε όλα τα μέταλλα. Περιεκτικότητα σε ψευδάργυρο πάνω από 90%Υψηλή αντοχή σε ακραίες καιρικές συνθήκες, τη διάβρωση από θαλασσινό περιβάλ..
8,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,45€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Μας επιτρέπουν να βελτιστοποιούμε την εμπειρία περιήγησής σας και επίσης μας βοηθούν να κατανοήσουμε πώς χρησιμοποιείτε την τοποθεσία μας. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.