Μενού
Το καλάθι αγορών μου

Wiko

Κατασκευαστής: Wiko
Το Wiko contact cleaner καθαρίζει και απολιπαίνει παλιές επιφάνειες που μπορεί να οδηγήσουν σε απώλεια ηλεκτρικής ενέργειας και βλάβες. Οι υπόλοιπες δραστικές ουσίες βασίζονται σε ορυκτέλαιο και επομένως παρέχουν μια συντηρητική δράση που αποτρέπει την οξείδωση των καθαρισμένων επαφών.ΙΔΙΟΤΗΤΕΣΑποτε..
4,89€
Χωρίς ΦΠΑ:3,94€
Κατασκευαστής: Wiko
Σπρέι σιλικόνης MOTIP για λίπανση και προστασία πλαστικών.Η σιλικόνη της Wiko είναι ενα σπρέι υψηλής ποιότητας άχρωμο, άοσμο με χαμηλή τοξικότητα , τέλειο λιπαντικό για μηχανήματα βιομηχανίας και τη συντήρησή τους. Απωθεί την υγρασία και είναι ανθεκτική σε μύκητες και βακτήρια. Λιπαίνει αδιαβροχοποι..
4,59€
Χωρίς ΦΠΑ:3,70€
Κατασκευαστής: Wiko
Το Wiko welding spray προστατεύει και διατηρεί καθαρό από τον ψεκασμό χωρίς να επηρεάζει τη συγκόλληση. Η διαμορφωτική προστατευτική μεμβράνη αποτρέπει την πρόσφυση των πιτσιλιών συγκόλλησης.Τα σφαιρίδια συγκόλλησης παραμένουν χαλαρά στην επιφάνεια και μπορούν εύκολα να σκουπιστούν.ΙΔΙΟΤΗΤΕΣΣκληρή π..
5,19€
Χωρίς ΦΠΑ:4,19€
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Μας επιτρέπουν να βελτιστοποιούμε την εμπειρία περιήγησής σας και επίσης μας βοηθούν να κατανοήσουμε πώς χρησιμοποιείτε την τοποθεσία μας. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.