Μενού
Το καλάθι αγορών μου

Κεριά - Carnauba

Κεράκια για τη προστασία του οχήματός σας και με Carnauba.

Κατασκευαστής: Koch-Chemie
Για συντήρηση στο χρώμα και στο πλαστικό με μεγάλης διάρκεια ζωής. Περιέχει ειδικό μίγμα σκληρών και ανθεκτικών κεριών. Προστατεύει την επιφάνεια προσφέροντας βαθιά λάμψη και γυαλάδα που διαρκεί για μήνες. Δεν ενδείκνυται για φρέσκα χρώματα. Κοπτική ικανότητα: 0 Γυάλισμα: 9,2..
14,99€
Χωρίς ΦΠΑ:12,09€
Κατασκευαστής: Koch-Chemie
Spray Sealant για υδρόφοβη και γυαλιστερή βαμμένη επιφάνεια.Αποτελεσματικό σπρέι στεγανοποίησης για γρήγορη και εύκολη επίτευξη μιας γυαλιστερής επιφάνειας. Δίνει στο χρώμα μια βελούδινη επιφάνεια και μια καθαρά ορατή εμβάθυνση του χρώματος. Τα εξαρτήματα σφράγισης δημιουργούν ένα τέλειο εφέ σφαιροπ..
32,29€
Χωρίς ΦΠΑ:26,04€
Κατασκευαστής: Rupes
Rupes Protect Αλοιφή Φινιρίσματος με Κερί Καρναούβης για Προστασία 60 Ημερών 250mlΗ UNO PROTECT είναι μιας εξαιρετικής ποιότητας τελική αλοιφή φινιρίσματος με δημιουργία φίλμ προστασίας επιφανειών μέχρι και για 60 ημέρες μετά την εφαρμογή της.Το προϊόν είναι ένα προσεκτικό από κερί καρναούβης και συ..
16,50€
Χωρίς ΦΠΑ:13,31€
Κατασκευαστής: Sonax
Ειδικό κερί για την προστασία του χρώματος. Η νέα τεχνολογία της Sonax , Hybrid NPT δημιουργεί με μεγάλη ευκολία εφαρμογής ένα σκληρό φίλμ πάνω στο χρώμα. Το φιλμ αυτό προστατεύει το χρώμα και δημιουργεί μιά αστραφτερή γυαλάδα για πολλούς μήνες. Σας συνιστούμε την εφαρμογή κεριού 2 φορές το χρόνο...
13,70€
Χωρίς ΦΠΑ:11,05€
Κατασκευαστής: Sonax
Εξαιρετικά αποτελεσματικό γυαλιστικό για πολυκαιρισμένα και πολύ θαμπά χρώματα.Η νέα τεχνολογία NPT προσφέρει ένα αστραφτερό αποτέλεσμα.  Για μακροχρόνια προστασία της γυαλισμένης επιφάνειας η Sonax προτείνει να χρησιμοποιείτε μετά το Sonax Αστραφτερό κερί 1...
16,49€
Χωρίς ΦΠΑ:13,30€
Κατασκευαστής: Sonax
Υψηλής ποιότητας κερί για την προστασία του χρώματος. Προστατεύει και συντηρεί καινούργια και γυαλισμένα απλά και μεταλλικά χρώματα . Υψηλής ποιότητας κεριά όπως κερί Carnauba προσφέρουν μακροχρόνια προστασία από τα καιρικά φαινόμενα και τον ήλιο. Εξαιρετικά εύκολο στην εφαρμογή . Ιδιαίτερα απαλό γι..
7,80€
Χωρίς ΦΠΑ:6,29€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)