Μενού
Το καλάθι αγορών μου

Κεριά - Carnauba

Κεράκια για τη προστασία του οχήματός σας και με Carnauba.

Κατασκευαστής: Chemical Guys
Κερί ψεκασμού για γρήγορη εφαρμογή με carnauba. Λιπαίνει και καθαρίζει χωρίς να χαράζει την επιφάνεια και προστατεύει από τις ακτίνες UV. Δίνει αποτέλεσμα φρεσκογυαλισμένης επιφάνειας σε οποιοδήποτε χρώμα βαφής. Αφαιρεί εύκολα βρωμιά, σκόνη, δακτυλικά αποτυπώματα, κηλίδες νερού, περιττώματα πουλιών,..
18,70€
Χωρίς ΦΠΑ:15,08€
Κατασκευαστής: Koch-Chemie
Το Koch-Chemie Protector wax προσφέρει εξαιρετική ποιότητα παρέχοντας αρκετά οφέλη για το αυτοκίνητό σας. Τα υψηλής ποιότητας συστατικά του προσφέρουν εντυπωσιακή γυαλάδα στο αυτοκίνητο σας, παρέχοντας ταυτόχρονα προστασία και υδροαπωθητικές ιδιότητες. Επιπλέον, μπορούν να καλύψουν μικρά σημάδια, βε..
25,71€
Χωρίς ΦΠΑ:20,73€
Κατασκευαστής: Koch-Chemie
Για συντήρηση στο χρώμα και στο πλαστικό με μεγάλης διάρκεια ζωής. Περιέχει ειδικό μίγμα σκληρών και ανθεκτικών κεριών. Προστατεύει την επιφάνεια προσφέροντας βαθιά λάμψη και γυαλάδα που διαρκεί για μήνες. Δεν ενδείκνυται για φρέσκα χρώματα. Κοπτική ικανότητα: 0 Γυάλισμα: 9,2..
16,41€
Χωρίς ΦΠΑ:13,23€
Κατασκευαστής: Koch-Chemie
Spray Sealant για υδρόφοβη και γυαλιστερή βαμμένη επιφάνεια.Αποτελεσματικό σπρέι στεγανοποίησης για γρήγορη και εύκολη επίτευξη μιας γυαλιστερής επιφάνειας. Δίνει στο χρώμα μια βελούδινη επιφάνεια και μια καθαρά ορατή εμβάθυνση του χρώματος. Τα εξαρτήματα σφράγισης δημιουργούν ένα τέλειο εφέ σφαιροπ..
31,91€
Χωρίς ΦΠΑ:25,73€
Κατασκευαστής: Koch-Chemie
Αποτελεσματικό σφραγιστικό με υψηλή αραίωση που προσφέρει εξαιρετική γυαλάδα και αποτρέπει το ξεθώριασμα και την ευθραυστότητα των πλαστικών εξαρτημάτων. Επίσης παρέχει υψηλή υδροφοβία. Εφαρμόζεται σε υγρή επιφάνεια. Αραίωση 1:50 έως 1:150. Ευχάριστο άρωμα.Σε περίπτωση βροχής, εξασφαλίζει επίσης καλ..
34,00€
Χωρίς ΦΠΑ:27,42€
Κατασκευαστής: Sonax
Ειδικό κερί για την προστασία του χρώματος. Η νέα τεχνολογία της Sonax , Hybrid NPT δημιουργεί με μεγάλη ευκολία εφαρμογής ένα σκληρό φίλμ πάνω στο χρώμα. Το φιλμ αυτό προστατεύει το χρώμα και δημιουργεί μιά αστραφτερή γυαλάδα για πολλούς μήνες. Σας συνιστούμε την εφαρμογή κεριού 2 φορές το χρόνο...
13,70€
Χωρίς ΦΠΑ:11,05€
Κατασκευαστής: Sonax
Εξαιρετικά αποτελεσματικό γυαλιστικό για πολυκαιρισμένα και πολύ θαμπά χρώματα.Η νέα τεχνολογία NPT προσφέρει ένα αστραφτερό αποτέλεσμα.  Για μακροχρόνια προστασία της γυαλισμένης επιφάνειας η Sonax προτείνει να χρησιμοποιείτε μετά το Sonax Αστραφτερό κερί 1...
16,49€
Χωρίς ΦΠΑ:13,30€
Κατασκευαστής: Sonax
Υψηλής ποιότητας κερί για την προστασία του χρώματος. Προστατεύει και συντηρεί καινούργια και γυαλισμένα απλά και μεταλλικά χρώματα . Υψηλής ποιότητας κεριά όπως κερί Carnauba προσφέρουν μακροχρόνια προστασία από τα καιρικά φαινόμενα και τον ήλιο. Εξαιρετικά εύκολο στην εφαρμογή . Ιδιαίτερα απαλό γι..
7,80€
Χωρίς ΦΠΑ:6,29€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)