Μενού
Το καλάθι αγορών μου

Carcos 2020 Σπρέι Γράσσο Λιπαντικό 500ml

Carcos 2020 Σπρέι Γράσσο Λιπαντικό 500ml
Ασφαλείς Aγορές
Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 80€
Έως 12 Άτοκες Δόσεις
Carcos 2020 Σπρέι Γράσσο Λιπαντικό 500ml
  • Διαθεσιμότητα: Σε Απόθεμα
  • Κωδικός: CARGO-S305-2020
5,89€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,75€

Λιπαντικό πολύ υψηλής ποιότητας, το οποίο επιτρέπει εξαιρετική λίπανση των μηχανικών εξαρτημάτων που υπόκεινται σε υψηλές πιέσεις και ισχυρές ταλαντώσεις, καθώς και σε εκδρομές θερμοκρασίας.

Διαφανές χρώμα, το CARCOS 2020 έχει πολύ υψηλή συγκολλητικότητα, χάρη στην άμεση εξάτμιση του διαλύτη του, τη βέλτιστη διείσδυση, χάρη στο ισχυρό τζετ που μπορεί να κατευθυνθεί καλύτερα με το άχυρο που είναι προσαρτημένο σε μέρη δύσκολης πρόσβασης, μια μόνιμη λίπανση που διατηρεί τα μέρη που υποβάλλονται σε επεξεργασία με μελλοντικές διαδικασίες διάβρωσης.

Το CARCOS 2020 είναι επίσης ανθεκτικό στη θερμότητα από -40 ° C έως + 200 ° C, είναι αμετάβλητο στη δράση ατμοσφαιρικών παραγόντων, αερίων, υδρογονανθράκων, λιπαντικών ελαίων και είναι αδιαπέραστο στο νερό (ακόμη και το θαλάσσιο).

  • Διαφανής
  • Εξαιρετικά συγκολλητικό και ανθεκτικό
  • Αδιάβροχο και αμετάβλητο
  • Ανθεκτικό στη θερμότητα (-40 ° C + 200 ° C)

Τα πεδία χρήσης στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας είναι κυρίως: συρόμενοι οδηγοί, αλυσίδες μετάδοσης, σύνδεσμοι γενικής χρήσης, διάφορα γρανάζια, ράφια κ.λπ. Ανακινήστε καλά το προϊόν πριν από τη χρήση και ψεκάστε περίπου. 20 εκατοστά μακριά.

Τεχνικές Πληροφορίες
Όγκος500ml

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
Ετικέτες: Carcos
Κατασκευαστής: Carcos
Λιπαντικό πολύ υψηλής ποιότητας, το οποίο επιτρέπει εξαιρετική λίπανση των μηχανικών εξαρτημάτων που υπόκεινται σε υψηλές πιέσεις και ισχυρές ταλαντώσ..
5,89€
Χωρίς ΦΠΑ:4,75€