Μενού
Το καλάθι αγορών μου

3M 28784 Hookit Πέλμα Πλάκα Τριβείου Αέρος, 70 mm x 198 mm x 12.7 mm, Πολύτρυπο

3M 28784 Hookit Πέλμα Πλάκα Τριβείου Αέρος, 70 mm x 198 mm x 12.7 mm, Πολύτρυπο
Ασφαλείς Aγορές
Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 80€
Έως 12 Άτοκες Δόσεις
3M 28784 Hookit Πέλμα Πλάκα Τριβείου Αέρος, 70 mm x 198 mm x 12.7 mm, Πολύτρυπο
  • Διαθεσιμότητα: Σε Απόθεμα
  • Κωδικός: 28784
54,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 43,95€

Ο 3M™ Hookit™ Πάτος Δίσκου Καθαρής Τριβής είναι ένας πάτος με κόκκινο αφρώδες υλικό για χρήση με 3M™ Έκκεντρο Περιστροφικό Τριβείο, που αυξάνει τη ζωή του λειαντικού και έχει υψηλή αναρρόφηση σκόνης. Χρησιμοποιήστε τους Πάτους Δίσκων μας ως μέρος του ολοκληρωμένου συστήματος λύσης της 3M, για εφαρμογές με εξαιρετικά αποδοτική απορρόφηση σκόνης κατά τη λείανση.


Για αποδοτική αναρρόφηση σκόνης κατά τη λείανση, χρησιμοποιήστε τον 3M™ Hookit™ Πάτο Δίσκου Καθαρής Τριβής με ένα 3M™ Έκκεντρο Περιστροφικό Τριβείο, για αύξηση της ζωής του λειαντικού και υψηλή συλλογή σκόνης που μειώνει το μπούκωμα. Οι Πάτοι των Δίσκων μας χρησιμοποιούν την τελευταία καινοτομία για απομάκρυνση της σκόνης. Το μοτίβο πολλαπλών οπών συλλαμβάνει και αφαιρεί περισσότερη σκόνη — πράγμα το οποίο μπορεί να αυξήσει δραματικά τη ζωή του δίσκου και βοηθάει να διατηρεί το περιβάλλον εργασίας πιο καθαρό, ενώ συμβάλλει στην αύξηση της αποδοτικότητας του χειριστή και της εργασίας. Αυτό το νέο μοτίβο δεν απαιτεί στοίχιση των οπών με τον πάτο του δίσκου, οπότε οι εναλλαγές των δίσκων είναι γρήγορες, απλές και βολικές. Το Σύστημα Συγκράτησης Hookit της 3M παρέχει εξαιρετική στήριξη του υποστρώματος και εύκολη επαναχρησιμοποίηση των λειαντικών, ενώ βοηθάει στην αποτελεσματική αναρρόφηση σκόνης κατά τη λείανση, ως μέρος του ολοκληρωμένου συστήματος λύσης της εταιρείας μας. Το Σύστημα Καθαρής Τριβής περιλαμβάνει τα Φύλλα Hookit Καθαρής Τριβής, Λειαντικά και Βάσεις, που όλα είναι σχεδιασμένα να συνεργάζονται με τους Πάτους από κόκκινο αφρώδες υλικό. Χρησιμοποιούν το Σύστημα Hookit, που αποτελείται από θηλιές βουρτσισμένου νάιλον του υποστρώματος οι οποίες κρατούν τον πάτο ασφαλισμένο και επιτρέπουν γρήγορες και εύκολες εναλλαγές δίσκων για βελτιωμένη αποδοτικότητα του χειριστή.Σχεδιασμός μοτίβου πολλαπλών οπών που βοηθάει να διατηρείται καθαρότερο το περιβάλλον εργασίας.

Λύση Καθαρής Τριβής που βοηθά στην αύξηση της αποδοτικότητας του χειριστή και της εργασίας.

Σύστημα Hookit™, για εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση.

Προτεινόμενες Εφαρμογές

Συνδυάζεται με Έκκεντρα Περιστροφικά Τριβεία της 3M και με το Σύστημα Καθαρής Τριβής της 3M, που περιλαμβάνει Hookit™ Φύλλα Καθαρής   Τριβής, Λειαντικά και Βάσεις.

Εκτελεί εφαρμογές λείανσης με εξαιρετικά αποδοτική αναρρόφηση σκόνης.Τεχνικές Πληροφορίες
ΕφαρμογέςAerospace, AOEM, Composite, Cutting Tool Manufacturing, Βιομηχανικές Εφαρμογές, Μεταλλουργία, MRO, Προετοιμασία Βαφής, Primary Metal, Transportation & Heavy Equipment, Επεξεργασία Ξύλου
Πάχος12,7 mm
Συνολικό μήκος70 mm
Συνολικό πλάτος198 mm

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
Ετικέτες: 3M , Λειαντικά
Κατασκευαστής: 3M
Προσφέρουν προσαρμοστικότητα, αλλά και ξεχωριστό φινίρισμα.Προσδίδουν ευελιξία κατά τη λείανση.Κατασκευή με επικολλημένο αφρώδες υλικό.Χρησιμοποιήστε ..
13,90€
Χωρίς ΦΠΑ:11,21€
Κατασκευαστής: 3M
Βελτιστοποιημένη απορρόφηση της σκόνης.Καθαρότερο περιβάλλον εργασίας.Άκαμπτη επιφάνεια και μαλακές ακμές.Οι 3M™ Hookit™ Πάτοι Στήριξης Πολλαπλών Οπών..
69,90€
Χωρίς ΦΠΑ:56,37€
Κατασκευαστής: 3M
Ο 3M™ Hookit™ Πάτος Δίσκου Καθαρής Τριβής είναι ένας πάτος με κόκκινο αφρώδες υλικό για χρήση με 3M™ Έκκεντρο Περιστροφικό Τριβείο, που αυξάνει τη ζωή..
54,50€
Χωρίς ΦΠΑ:43,95€