Μενού
Το καλάθι αγορών μου

3M 51815 Perfect-It™ Χονδρή Αλοιφή Fast Cut Plus Extreme, 1Kg

3M 51815 Perfect-It™ Χονδρή Αλοιφή Fast Cut Plus Extreme, 1Kg
Ασφαλείς Aγορές
Δωρεάν Μεταφορικά
Δωρεάν παράδοση άνω των 80€
3M 51815 Perfect-It™ Χονδρή Αλοιφή Fast Cut Plus Extreme, 1Kg
  • Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1-3 ημέρες
  • Κωδικός: 51815
51,30€
Χωρίς ΦΠΑ: 41,37€
  • Εξαιρετική κοπτικότητα και απόδοση
  • Χρησιμοποιήστε λιγότερη αλοιφή για να κάνετε την ίδια δουλεία σε σχέση με άλλες ανταγωνιστικές αλοιφές.
  • Αποκτήστε κορυφαίας ποιότητας και γυαλάδας αποτελέσματα
  • Αφαιρέστε και τις άχνες από την βαφή

Η 3M™ Perfect-It™ Χονδρή Αλοιφή Fast Cut Plus Extreme είναι μια υψηλής κοπτικότητας χονδρή αλοιφή σχεδιασμένη να αφαιρεί γρήγορα και αποτελεσματικά τις γραμμές λείανσης μετά απο τις διεργασίες εξομάλυνσης και αφαίρεσης ατελειών με 3M 260L P1500 και Trizact 3000. Χρησιμοποιείται με το πράσινο σφουγγάρι της σειράς των σφουγγαριών με την χρωματική κωδικοποίηση της 3M™.

Η 3M™ Perfect-It™ Χονδρή Αλοιφή Fast Cut Plus Extreme είναι μια υψηλής κοπτικότητας χονδρή αλοιφή σχεδιασμένη να αφαιρεί γρήγορα και αποτελεσματικά τις γραμμές λείανσης μετά απο τις διεργασίες εξομάλυνσης και αφαίρεσης ατελειών με 3M 260L P1500 και Trizact 3000, για να πετύχετε επιδιόρθωση χρώματος και υψηλή γυαλάδα σε νέα και παλιά χρώματα. Χρησιμοποιήστε την την με περιστροφικό ή με έκκεντρο περιστροφικό αλοιφαδόρο πάνω στον οποίο έχετε τοποθετήσει το πράσινο σφουγγάρι της σειράς των σφουγγαριών με την χρωματική κωδικοποίηση της 3M™. Η 3M™ Perfect-It™ Χονδρή Αλοιφή Fast Cut Plus Extreme είναι το τελευταίο δημιούργημα της βραβευμένη γενιάς αλοι΄φων με την χαρακτηριστική χρωματική κωδικοποίηση, σχεδιασμένες ειδικά για την επιδιόρθωση και αναζωογόνηση χρωμάτων.

Τεχνικές Πληροφορίες
Όγκος865 mL

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
Ετικέτες: 3M , Αλοιφές
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Μας επιτρέπουν να βελτιστοποιούμε την εμπειρία περιήγησής σας και επίσης μας βοηθούν να κατανοήσουμε πώς χρησιμοποιείτε την τοποθεσία μας. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.