Μενού
Το καλάθι αγορών μου

Προϊόντα Βαφής

Προϊόντα Βαφής
Κατασκευαστής: Sikkens
Με το Autoclear Aerodry μπορείτε ελεύθερα να αποφασίσετε μεταξύ διαφορετικών μεθόδων στεγνώματος, ανάλογα με το μέγεθος επισκευής και τις ανάγκες της ροής εργασίας. Οι επιλογές κυμαίνονται από το ψήσιμο για μόλις 5 λεπτά στους 60 °C έως το στέγνωμα σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 45 λεπτά. Το Autoc..
39,37€
Χωρίς ΦΠΑ:31,75€
Κατασκευαστής: Sikkens
Autoclear LV Superior Βερνίκι ανώτερης ποιότητας για όλες τις επισκευές και όλες τις συνθήκες εφαρμογής. Βερνίκι δύο συστατικών, συμβατό με τις προδιαγραφές σχετικά με τις ΠΟΕ, με ένα σκληρυντικό, τρεις περιοριστές και έναν επιταχυντή, σχεδιασμένα για βέλτιστες ιδιότητες εφαρμογής. Το προϊόν αυτ..
213,09€
Χωρίς ΦΠΑ:171,85€
Κατασκευαστής: Sikkens
Χρώμα Μονής Επίστροσης δύο συστατικών για εμπορικά οχήματα. Υψηλής ποιότηταςΥψηλής γυαλάδαςΥψηλής στερεάς πολυουρεθανικής επίστρωσηςΚατάλληλο για υπάρχοντα και νεα επαγγελματικά οχήματα και ρυμουλκούμενα. ..
168,27€
Χωρίς ΦΠΑ:135,70€
Κατασκευαστής: Sikkens
Το BT LV 351 Hardener είναι σκληρυντικό πολλαπλών χρήσεων που χρησιμοποιείται κυρίως σε BT LV 351 Topcoat αλλά και κατάλληλο για χρήση σε BT LV 350 Fillers και BT LV 850 Sealer...
259,72€
Χωρίς ΦΠΑ:209,45€
Κατασκευαστής: Sikkens
Αστάρι-σουρφασέρ δύο συστατικών, υψηλής ποιότητας, για επισκευές που απαιτούν ιδιαίτερα μεγάλο πάχος στρώσης. Το Autosurfacer HB διατίθεται αποκλειστικά σαν σουρφασέρ τριψίματος...
20,82€
Χωρίς ΦΠΑ:16,79€
Κατασκευαστής: Sikkens
Autowave MM 2.0Υδατοδιαλυτό χρώμα διπλής επίστρωσης για μεταλλικά, μη μεταλλικά ή χρώματα πέρλας.Το Sikkens Autowave MM 2.0 θέτει ένα νέο πρότυπο στην απόδοση του υδατοδιαλυτού χρώματος διπλής επίστρωσης με σημαντικά πλεονεκτήματα στην τεχνολογία ρητίνης και πιγμέντου. Προσφέρει εξαιρετική κάλυψη, έ..
28,02€
Χωρίς ΦΠΑ:22,60€
Κατασκευαστής: Sikkens
Το M700 είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό και την απολίπανση παλαιών επιστρώσεων βαφής, και όλων των επιστρώσεων ασταριών και σουρφασέρ της Sikkens πριν την εφαρμογή του χρώματος.Το M700 χρησιμεύει για την αφαίρεση σιλικόνης έχοντας επίσης αντιστατικές ιδιότητες, συνδυασμένες σε ένα προϊόν. Αυτ..
61,88€
Χωρίς ΦΠΑ:49,90€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 58 (5 Σελ.)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Μας επιτρέπουν να βελτιστοποιούμε την εμπειρία περιήγησής σας και επίσης μας βοηθούν να κατανοήσουμε πώς χρησιμοποιείτε την τοποθεσία μας. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.