Μενού
Το καλάθι αγορών μου

Προϊόντα Βαφής

Προϊόντα Βαφής

Χρώματα αυτοκινήτων μονής και διπλής επίστρωσης καθώς και τα συνοδευτικά τους προϊόντα, βερνίκια, αστάρια, σκληρυντές, στόκοι, διαλυτικά, ενεργοποιητές, ειδικά πρόσθετα.

Κατασκευαστής: Etalon
Εποξικό αστάρι με εξαιρετικές αντιδιαβρωτικές ιδιότητες και πολύ καλή μόνωση απο την υγρασία. Ιδανικό για μικροεπισκευές. Κατάλληλο για όλες σχεδόν τις επιφάνιες συμπεριλαμβανομένων των: ατσάλι, γαλβανισμένο και ανοξείδωτο χάλυβα, αλουμίνιο και παλιά επιχρίσματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί υγρό σε υγρ..
7,50€
Χωρίς ΦΠΑ:6,05€
Ταχυστέγνωτο, διαφανές ακρυλικό βερνίκι για το φινίρισμα τοπικών επισκευών...
7,01€
Χωρίς ΦΠΑ:5,65€
Κατασκευαστής: Etalon
Μαύρο χρώμα 1Κ πλαστικών σαγρέ για προφυλακτήρες αυτοκινήτων και φορτηγών. Προσαρμόζοντας τον αέρα στο πιστόλι βαφής επιτυγχάνουμε διαφορετική υφή, όμοια με το εργοστασιακό φινίρισμα...
17,81€
Χωρίς ΦΠΑ:14,36€
Κατασκευαστής: Sikkens
Αστάρι-σουρφασέρ δύο συστατικών, υψηλής ποιότητας, για επισκευές που απαιτούν ιδιαίτερα μεγάλο πάχος στρώσης. Το Autosurfacer HB διατίθεται αποκλειστικά σαν σουρφασέρ τριψίματος...
20,82€
Χωρίς ΦΠΑ:16,79€
Κατασκευαστής: Sikkens
Με το Autoclear Aerodry μπορείτε ελεύθερα να αποφασίσετε μεταξύ διαφορετικών μεθόδων στεγνώματος, ανάλογα με το μέγεθος επισκευής και τις ανάγκες της ροής εργασίας. Οι επιλογές κυμαίνονται από το ψήσιμο για μόλις 5 λεπτά στους 60 °C έως το στέγνωμα σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 45 λεπτά. Το Autoc..
39,37€
Χωρίς ΦΠΑ:31,75€
Κατασκευαστής: Sikkens
Βερνίκι ανώτερης ποιότητας για όλες τις επισκευές και όλες τις συνθήκες εφαρμογής.Βερνίκι δύο συστατικών, συμβατό με τις προδιαγραφές σχετικά με τις ΠΟΕ, με ένα σκληρυντικό, τρεις περιοριστές και έναν επιταχυντή, σχεδιασμένα για βέλτιστες ιδιότητες εφαρμογής. Το προϊόν αυτό καλύπτει όλες τις εκτάσει..
213,09€
Χωρίς ΦΠΑ:171,85€
Κατασκευαστής: Sikkens
Ενεργοποιητής για Χρώμα διπλής επίστρωσης Sikkens...
16,70€
Χωρίς ΦΠΑ:13,47€
Κατασκευαστής: Sikkens
Το M700 είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό και την απολίπανση παλαιών επιστρώσεων βαφής, και όλων των επιστρώσεων ασταριών και σουρφασέρ της Sikkens πριν την εφαρμογή του χρώματος.Το M700 χρησιμεύει για την αφαίρεση σιλικόνης έχοντας επίσης αντιστατικές ιδιότητες, συνδυασμένες σε ένα προϊόν. Αυτό το ..
61,88€
Χωρίς ΦΠΑ:49,90€
Κατασκευαστής: Sikkens
Σκληρυντής για Βερνίκι Sikkens Autoclear Aerodry 1L..
47,93€
Χωρίς ΦΠΑ:38,65€
Κατασκευαστής: Sikkens
Σκληρυντής για Βερνίκι Autoclear LV Superior Hardener..
141,30€
Χωρίς ΦΠΑ:113,95€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 63 (6 Σελ.)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Μας επιτρέπουν να βελτιστοποιούμε την εμπειρία περιήγησής σας και επίσης μας βοηθούν να κατανοήσουμε πώς χρησιμοποιείτε την τοποθεσία μας. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.