Μενού
Το καλάθι αγορών μου

Finite Nitrile γάντια μιας χρήσης χονδρά L-XL 50τεμ

Finite Nitrile γάντια μιας χρήσης χονδρά L-XL 50τεμ
Finite Nitrile γάντια μιας χρήσης χονδρά L-XL 50τεμ
Finite Nitrile γάντια μιας χρήσης χονδρά L-XL 50τεμ
Finite Nitrile γάντια μιας χρήσης χονδρά L-XL 50τεμ
Ασφαλείς Aγορές
Δωρεάν Μεταφορικά
Δωρεάν παράδοση άνω των 80€
Finite Nitrile γάντια μιας χρήσης χονδρά L-XL 50τεμ
 • Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1-3 ημέρες
 • Κωδικός: FHD50
18,60€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

POLYCO FINITE HD BODYGUARDS NITRILE ΓΆΝΤΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΉΣΗΣ

Τα γάντια μίας χρήσης Polyco Finite HD Bodyguards νιτριλίου είναι μπλε νιτρίλιο, γάντια μίας χρήσης χωρίς σκόνη πουσυμμορφώνονται με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 374 παρέχοντας αποτελεσματική προστασία κατά της εκτόξευσης ενάντια σε μια μεγάλη ποικιλία επικίνδυνων ουσιών.

Το γάντι μίας χρήσης Polyco Finite HD Bodyguards Nitrile είναι παχύτερο από ένα τυποποιημένο γάντι μιας χρήσης, προσφέροντας την επιλογή χρήσης ως γάντι μίας χρήσης βαρέως τύπου ή ως ελαφρύ επαναχρησιμοποιούμενο γάντι . Η μοναδική σύνθεση νιτριλίου, με αντοχή σε εφελκυσμό ικανή να αντέχει σε αυστηρή και συνεχή χρήση, είναι μαλακή και αρκετά ευαίσθητη για χρήση ως γάντι μιας χρήσης.

Το νιτρίλιο δεν περιέχει καμία από τις πρωτεΐνες που βρίσκονται στο φυσικό καουτσούκ, εξαλείφοντας έτσι την ευαισθητοποίηση της πρωτεΐνης Αυτό σημαίνει επίσης ότι τα Polyco Finite HD Bodyguards Nitrile γάντια μιας χρήσης είναι κατάλληλα για χρήση από άτομα με αλλεργία από λάτεξ . Τα γάντια μίας χρήσης Polyco Finite HD Bodyguards Nitrile είναι χωρίς σκόνη μειώνοντας τον κίνδυνο μόλυνσης του προϊόντος και έχουν ελεγχθεί σύμφωνα με το πρότυπο EN 1186 που το καθιστά κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα.

Η μανσέτα των 30cm παρέχει πρόσθετη προστασία στο αντιβράχιο και είναι σφαιρική, ενισχύοντας την αντοχή και εμποδίζοντας την επαναφορά του υγρού. Τα στιβαρά δάχτυλα προσφέρουν βελτιωμένη πρόσφυση και βελτιστοποιούν την επιφανειακή απόδοση σε υγρές και ξηρές συνθήκες.

Ο κωδικός προϊόντος για αυτά τα γάντια είναι FHD50.

ΒΑΣΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΤΩΝ ΓΆΝΤΙΑ ΜΊΑΣ ΧΡΉΣΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΏΝ ΦΟΡΈΩΝ POLYCO FINITE HD

Ευελιξία χρήσης

Καθώς τα γάντια μίας χρήσης Polyco Finite HD Bodyguards νιτρίλιο είναι παχύτερα από τα τυποποιημένα γάντια μίας χρήσης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο ως γάντι μιας χρήσης με βαρύ καθήκον είτε ως ελαφρύ επαναχρησιμοποιούμενο γάντι.

Αντοχή του γάντι ασφαλείας

Το μοναδικό σκεύασμα νιτριλίου προσφέρει αντοχή σε εφελκυσμό που μπορεί να αντέξει τις ακαμψίες της συνεχούς χρήσης διατηρώντας παράλληλα μια μαλακότητα, ευκαμψία και ευαισθησία επαφής που απαιτείται από ένα γάντι μιας χρήσης.

Ενισχυμένη πρόσφυση

Τα γάντια μιας χρήσης Polyco Finite HD Bodyguards νιτρίλιου επωφελούνται από τα υφάσματα που προσδίδουν βελτιωμένη πρόσφυση και βελτιστοποιούν την επιφανειακή απόδοση σε υγρές και ξηρές συνθήκες.

Γάντι μίας χρήσης χωρίς σκόνη

Για να ελαχιστοποιηθεί η μόλυνση των σωματιδίων, τα γάντια μίας χρήσης Polyco Finite HD Bodyguards Nitrile είναι χωρίς σκόνη. Αυτή η μειωμένη μόλυνση του προϊόντος.

Ευαίσθητο δέρμα

Αυτά τα γάντια ασφαλείας που περιέχουν ένα νιτρίλιο δεν περιέχουν πρωτεΐνες από φυσικό καουτσούκ όπως βρίσκονται στο latex. Αυτό σημαίνει ότι τα γάντια μίας χρήσης Polyco Finite HD Bodyguards Nitrile είναι κατάλληλα για άτομα με αλλεργία από λατέξ και επίσης δεν συμβάλλουν στην ευαισθητοποίηση του δέρματος.

Έξτρα μακρύ μανσέτα

Μια εκτεταμένη μανσέτα των 30 cm παρέχει πρόσθετη προστασία στο αντιβράχιο. Αυτή η μανσέτα είναι επίσης διακοσμημένη, η οποία εμποδίζει την επαναφορά υγρών, η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική κατά τη μεταφορά επιβλαβών ουσιών.

ΔΟΚΙΜΈΣ ΤΩΝ ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΏΝ ΓΑΝΤΙΏΝ ΜΊΑΣ ΧΡΉΣΗΣ POLYCO FINITE HD BODYGUARDS NITRILE

EN 1186 - Εγκεκριμένη επαφή τροφίμων

Τα γάντια μίας χρήσης Polyco Finite HD Bodyguards Nitrile έχουν ελεγχθεί σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο En 1186 και έχουν εγκριθεί για επαφή με τρόφιμα.

EN 374-2 - Αντοχή στη διείσδυση μικροοργανισμών

Πρόκειται για τη δοκιμή αναφοράς που καθορίζεται από το ευρωπαϊκό πρότυπο για την αξιολόγηση της ποιότητας των γαντιών. Τα γάντια πρέπει να περάσουν τη δοκιμή αυτή για να αποδείξουν ότι αποτελούν αποτελεσματικό φραγμό έναντι υγρών και μικροοργανισμών. Ένα στατιστικό δείγμα που λαμβάνεται από μια παρτίδα γαντιών υπόκειται σε ελέγχους για οπές και διαρροές είτε με φουσκωμένο αέρα είτε με γέμισμα με νερό. Τα επίπεδα απόδοσης αξιολογούνται σύμφωνα με τα αποδεκτά επίπεδα ποιότητας των γαντιών. Τα γάντια μίας χρήσης Nitrol Finite HD Bodyguards Nitrile επιτυγχάνουν την AQL 1.5.

EN 374-3 - Αντοχή σε χημικούς κινδύνους (διαπέραση)

Χημική ουσίαΧρόνος αντοχής σε λεπτά
Οξικό οξύ 50%> 30 λεπτά
Επτάνιο> 480 λεπτά
Υδροχλωρικό οξύ 32%> 480 λεπτά
Νιτρικό οξύ 40%> 120 λεπτά
Φωσφορικό οξύ 85%> 480 λεπτά
Υδροξείδιο του νατρίου 40%> 480 λεπτά
Υποχλωριώδες νάτριο 13%> 480 λεπτά
Θειικό οξύ 40%

> 480 λεπτά

Θειικό οξύ 98%> 10 λεπτά

ΕΦΑΡΜΟΓΈΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΆΝΤΙΑ ΜΊΑΣ ΧΡΉΣΗΣ ΓΆΝΤΙΑ POLYTRO FINITE HD BODYGUARDS NITRILE

 • Συντήρηση και επισκευή αυτοκινήτων
 • Φροντίδα στο σπίτι
 • Εργασίες εστίασης
 • Χειρισμός με χημικά
 • Καθαρισμός και επισκευές
 • Μηχανική εργασία
 • Παραγωγή & Συνέλευση
 • Φαρμακευτική εργασία
 • Παραγωγή και προετοιμασία τροφίμων
 • Εργαστηριακές εργασίες

ΜΕΓΈΘΥΝΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΑ POLYCO FINITE HD BODYGUARDS NITRILE ΓΆΝΤΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΉΣΗΣ

Η χρήση του κατάλληλου μεγέθους γαντιού είναι απαραίτητη για την ασφάλεια και την άνεση. Εάν τα γάντια είναι πολύ μικρά, μπορεί να τεντωθούν, μειώνοντας την προστασία και καθιστώντας τους πιο πιθανό να σχίσουν. Αν τα γάντια είναι πολύ μεγάλα μπορούν να τραβηχτούν με μηχανήματα ή ακόμα και να τραβήξουν το χέρι σε κινούμενα μηχανήματα. Τα ανούσια γάντια θα μειώσουν επίσης την επιδεξιότητα και θα προκαλέσουν κόπωση. Το ευρωπαϊκό πρότυπο EN420 καθορίζει τις γενικές απαιτήσεις για το μέγεθος. Για να προσδιορίσετε το μέγεθος του γάντι που απαιτείται, μετρήστε την περιφέρεια του κυρίαρχου χεριού πάνω από τον αντίχειρα και κάτω από τα δάχτυλα, όπως φαίνεται στο διάγραμμα. Αυτό μπορεί στη συνέχεια να γίνει αναφορά στον παρακάτω πίνακα.

Μέγεθος γαντιώνμικρόΜμεγάλοXL
Μέτρηση σε όλη την παλάμη6,5 cm7.5cm8.5cm9,5 cm

ΠΕΡΑΙΤΈΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΆΝΤΙΑ ΜΊΑΣ ΧΡΉΣΗΣ ΓΆΝΤΙΑ POLYTRO FINITE HD BODYGUARDS NITRILE

Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό το site προορίζονται να βοηθήσουν τον χρήστη στην επιλογή του Προσωπικού Προστατευτικού Εξοπλισμού . Τα αποτελέσματα των φυσικών δοκιμών θα πρέπει επίσης να βοηθήσουν στην επιλογή των γαντιών, πρέπει όμως να γίνει κατανοητό ότι οι πραγματικές συνθήκες χρήσης δεν μπορούν να προσομοιωθούν και ότι ο χρήστης δεν είναι ο κατασκευαστής ή προμηθευτής για να καθορίσει την καταλληλότητα του γαντιού για την προβλεπόμενη χρήση.

Για να έχετε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση από τα γάντια σας, βεβαιωθείτε ότι μετά τη χρήση αφαιρείται όλο το ρυπαντικό.

Αποθηκεύστε σε ξηρές συνθήκες μακριά από το άμεσο ηλιακό φως και τη θερμότητα.

Συνιστάται να διατηρείτε τη συσκευασία για αναφορά.

Αυτά τα γάντια ασφαλείας δεν πρέπει να φοριούνται όταν υπάρχει κίνδυνος εμπλοκής με κινούμενα μηχανήματα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
Ετικέτες: Γάντια
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Μας επιτρέπουν να βελτιστοποιούμε την εμπειρία περιήγησής σας και επίσης μας βοηθούν να κατανοήσουμε πώς χρησιμοποιείτε την τοποθεσία μας. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.