Μενού
Το καλάθι αγορών μου

Sikkens Βερνίκι Autoclear Aerodry 1L

Sikkens Βερνίκι Autoclear Aerodry 1L
Ασφαλείς Aγορές
Δωρεάν Μεταφορικά
Δωρεάν παράδοση άνω των 80€
Sikkens Βερνίκι Autoclear Aerodry 1L
  • Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1-3 ημέρες
  • Κωδικός: B387
42,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 34,60€

Με το Autoclear Aerodry μπορείτε ελεύθερα να αποφασίσετε μεταξύ διαφορετικών μεθόδων στεγνώματος, ανάλογα με το μέγεθος επισκευής και τις ανάγκες της ροής εργασίας. Οι επιλογές κυμαίνονται από το ψήσιμο για μόλις 5 λεπτά στους 60 °C έως το στέγνωμα σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 45 λεπτά. Το Autoclear Aerdory παρέχει ταχύτητα και ευελιξία με στόχο τη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας και των κερδών του φανοβαφείου σας.


Πλεονεκτήματα
Απλή αναλογία ανάμιξης 100:100 - γρήγορη και χωρίς λάθη ∙ επιλογή μεθόδου στεγνώματος ανάλογα με τις ανάγκες ∙ ο ψεκασμός και το σβήσιμο γίνονται εύκολα και απλά ∙ όταν επισκευάζονται πολλά πάνελ υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής χωρίς αναμονή για χρόνο εξαέρωσης.


Συμβουλή
Ο χρόνος στεγνώματος εξαρτάται από τον χρησιμοποιούμενο σκληρυντή και το επίπεδο υγρασίας στο θάλαμο ψεκασμού.

Τεχνικές Πληροφορίες
Αραίωση 1:1
Εξαέρωση Μεταξύ των επιστρώσεων: 0-3 λεπτά σε 20°C Πριν το ψήσιμο: 0-3 λεπτά σε 20°C
Εξοπλισμός Ρύθμιση πιστολιού βαφής: 1,2-1,3 mm Πίεση εφαρμογής: 1,7-2,2 bar στην είσοδο του αέρα HVLP το πολύ 0,6 -0,7 bar στο μπεκ
Εφαρμογή 2 x 1 επίστρωση
Εφαρμογή χωρίς χρόνο εξαέρωσης ½ + 1 επίστρωση Εφαρμόστε πρώτα μια ελαφρά λεπτή και λεία επίστρωση. Στη συνέχεια εφαρμόστε μια γεμάτη επίστρωση χωρίς χρόνο εξαέρωσης.
Όγκος 1L 
Προστασία Να χρησιμοποιείτε κατάλληλες προστατευτικές αναπνευστικές συσκευές. Η AkzoNobel Car Refinishes συνιστά τη χρήση αναπνευστήρα παροχής καθαρού αέρα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
Ετικέτες: Sikkens , Βερνίκι
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Μας επιτρέπουν να βελτιστοποιούμε την εμπειρία περιήγησής σας και επίσης μας βοηθούν να κατανοήσουμε πώς χρησιμοποιείτε την τοποθεσία μας. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.