Μενού
Το καλάθι αγορών μου

3M 13444 Δισκάκι Μικροφινιρίσματος (Μαργαρίτα)

3M 13444 Δισκάκι Μικροφινιρίσματος (Μαργαρίτα)
Ασφαλείς Aγορές
Δωρεάν Μεταφορικά
Δωρεάν παράδοση άνω των 80€
3M 13444 Δισκάκι Μικροφινιρίσματος (Μαργαρίτα)
  • Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1-3 ημέρες
  • Κωδικός: 13444
0,31€
Χωρίς ΦΠΑ: 0,25€


  • Βολικό ρολό από δίσκους.
  • Με ευαίσθητο στην πίεση συγκολλητικό υπόστρωμα για γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση σε διαδικασίες φινιρίσματος πολλαπλών σταδίων.
  • Διαθέτει οξείδιο του αλουμινίου σε κοκκομετρία micron, για γρήγορη κοπή.
  • Ανθεκτικό υπόστρωμα από πολυεστερικό φιλμ, για ευκαμψία και σταθερό φινίρισμα σε καμπύλες επιφάνειες.

Το 3M™ Ρολό από Φιλμ Μικροφινιρίσματος PSA 268L διαθέτει πολλαπλούς δίσκους λείανσης, συσκευασμένους σε ρολό για ευκολία και χρήση σε περιβάλλοντα υψηλής παραγωγικότητας. Οι Δίσκοι μας χρησιμοποιούν οξείδιο του αλουμινίου σε κοκκομετρία micron, για γρήγορη κοπή, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και ομοιόμορφο φινίρισμα.

Χρησιμοποιήστε τον 3M™ Stikit™ Δίσκο από Φιλμ Μικροφινιρίσματος 268L, για υψηλή αποτελεσματική λείανση και φινίρισμα σε διεργασίες υψηλής παραγωγικότητας. Οι πολλαπλοί Δίσκοι είναι συσκευασμένοι σε βολικό ρολό δίσκων, για βιομηχανικούς χώρους υψηλής παραγωγικότητας. Διαθέτουν ευαίσθητο στην πίεση συγκολλητικό υπόστρωμα, για γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση σε διαδικασίες φινιρίσματος πολλαπλών σταδίων. Το ανθεκτικό υπόστρωμα από πολυεστερικό φιλμ παρέχει ευκαμψία και δίνει σταθερό φινίρισμα σε διαμορφωμένες επιφάνειες. Αυτοί οι Δίσκοι χρησιμοποιούν ορυκτό οξειδίου του αλουμινίου, που παρέχει γρήγορη κοπή, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και ομοιόμορφο φινίρισμα σε πολλά είδη υποστρωμάτων.

Προτεινόμενες Εφαρμογές

  • Χρήση σε περιβάλλοντα υψηλής παραγωγικότητας, για ομοιόμορφο φινίρισμα σε ευρεία γκάμα υποστρωμάτων.
Τεχνικές Πληροφορίες
Grade Range9μm
Εμπορικό ΣήμαStikit™
Μέγιστο RPM12000
Μορφή ΠροϊόντοςΔίσκος
Τύπος ΚόκκουAluminum Oxide
Τύπος ΣύνδεσηςPSA

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
Ετικέτες: 3M , Μαργαρίτες
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Μας επιτρέπουν να βελτιστοποιούμε την εμπειρία περιήγησής σας και επίσης μας βοηθούν να κατανοήσουμε πώς χρησιμοποιείτε την τοποθεσία μας. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.